Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σε συνέχεια της αμέσως προηγούμενης ανάρτησης (25/10/2011), σας ανακοινώνουμε λεπτομέρειες της συγκέντρωσης της Κυριακής 20 Νοεμβρίου και που αφορά σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ (ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του Συνεταιρισμού "Αγιος Πορφύριος" ή του Συλλόγου "Φύση και Πνεύμα Επιδαύρου") :

Τόπος συγκέντρωσης : Ξενοδοχείο President (Πρέζιντεντ), Λ. Κηφισίας 43 - Αμπελόκηποι

Ώρα προσέλευσης : 15.00' μμ

Ενημέρωση-συζήτηση και λήψη απόφασης : 15.30'-19.30'

Aίθουσα : Άτλας

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην συγκέντρωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο ιδιοκτήτης φυτείας και καλλιεργητής με τον οποίο σκοπεύουμε να συνεργασθούμε (αγορά φυτωρίων και λήψη τεχνογνωσίας).

Στην συνέχεια, θα γίνει συζήτηση των συνιδιοκτητών επί της υπάρχουσας κατάστασης για την έκταση και για τις επιλογές που υπάρχουν.

Μετά το τέλος της συζήτησης, οι συνιδιοκτήτες θα αποφασίσουν και θα δηλώσουν εγγράφως εάν εγκρίνουν την επιλογή της καλλιέργειας, δηλαδή την ενοικίαση της καλλιεργήσιμης έκτασης σε εταιρία που θα συσταθεί και στην οποία θα γίνουν μέτοχοι όσοι συνιδιοκτήτες επιθυμούν. Απαιτείται βάσει νόμου η έγκριση από όσους συνιδιοκτήτες κατέχουν 50%+1 μερίδια, δηλαδή 851/1700 (όχι από το 50%+1 του αριθμού των συνιδιοκτητών). Κάθε συνιδιοκτήτης με το εγκριτικό κείμενο που θα υπογράφει και θα παραδίδει (εφόσον συμφωνεί), θα πρέπει να επισυνάπτει και απλή φωτοτυπία του ισχύοντος συμβολαιογραφικού εγγράφου ιδιοκτησίας και της αστυνομικής ταυτότητάς του. Θα ακολουθήσει άμεση καταμέτρηση και ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης αυτής, θα ζητηθεί και η έγγραφη έγκριση από κάθε παριστάμενο συνιδιοκτήτη να ασκηθούν ένδικα μέσα κατά της ιχθυοκαλλιεργητικής και να απαιτηθεί καταβολή αποζημίωσης για την χρήση του ιδιωτικού δρόμου της έκτασης, που τώρα γίνεται δωρεάν με βάση την μη σύννομη ιδιωτική συμφωνία μεταξύ κ. Ορφανού Χρήστου και ιχθυοκαλλιεργητικής. Το ιδανικό θα είναι η έγκριση αυτή να δοθεί από τους συνιδιοκτήτες που κατέχουν το 50%+1 μερίδια (851/1700), ώστε η ιχθυοκαλλιεργητική να μην μπορεί να αντικρούσει την αγωγή. Και σε αυτό το κείμενο θα πρέπει να επισυνάπτεται απλή φωτοτυπία του συμβολαιογραφικού εγγράφου ιδιοκτησίας και της αστυνομικής ταυτότητας.  

-------------------------------------------------------------------------------------

Όσοι συνιδιοκτήτες κατοικούν εκτός Αθηνών ή θα απουσιάζουν κατά την 20η Νοεμβρίου, αλλά έχουν σχηματίσει γνώμη, είναι δυνατό να τους σταλούν τα κείμενα ηλεκτρονικά και  να τα υπογράψουν και να τα ταχυδρομήσουν ή να τα παραδώσουν στο γραφείο της δικηγόρου. Για αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα μετά την 10η Νοεμβρίου στο μέιλ infosymos@gmail.com .